keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Käytetty PS Vita

Teksti: Samuli Leppälä
Yksi harrastuksistani on tutkia Facebookin konsolikirppiksen myynti-ilmoituksia ja aina silloin tällöin sieltä tulee hankittua kaikenlaista tavaraa varsin kohtuulliseen hintaan. Tietenkään tavaraa otettaessa ei aina voi olla varma missä kunnossa pelit/konsolit todellisuudessa ovat.


Koska opiskelen tällä hetkellä Rovaniemellä, mutta olen töissä Sievissä, en viitsi kantaa pleikka nelosta aina mukanani. Niinpä nokkelana ajattelin hankkia itselleni käytetyn PS Vitan, joka siis kykenee etäkäyttämään Rovaniemellä sijaitsevaa pleikkaria. Tämä on myös oivallinen keino säikytellä Rovaniemellä asuvaa Meriä.

Päädyin lopulta ostamaan 60 eurolla itselleni konsolin, joka oli kuulemma nähnyt vähän elämää ja siinä olisi kaupanpäälle iso naarmu näytössä. Mukana saisi neljä peliä. Tein kaupat. Noin viikkoa myöhemmin sain käsiini kaikkien aikojen huonoimmin kohdellun Vitan mitä maa päällään kantaa. En tiedä missä työkalulaatikossa konsolia on säilytetty, mutta koko laite on täynnä pieniä naarmuja ja kulumia. Myös pelien kotelot ovat kamalassa kunnossa. Jopa mukana tulleessa piuhassa oli puremajälkiä. Voi voi.


Mutta etäpelaaminen toimii onneksi yllättävän hyvin verkon kautta. Ihan nopeatempoisimpia räiskintöjä ei Vitalla kannata pelailla, mutta muuten perus pelaaminen onnistuu kyllä. Alla lyhyt dokumentaatio etäilystä. Huomatkaa kuinka kauniisti Geraldia liikuttelen.



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti